Manično depresivna Sinead O´Connor ima suicidalne misli i smatra se lošom majkom

SINEAD O'CONNOR otkrila je nedavno da ima problema s odgojem djece te bi bez problema prihvatila pomoć socijalne pomoći, kada bi joj pokucala na vrata. U emotivnom intervjuu je komentirala svoje napise na Twitteru, prema kojima želi umrijeti. Zbog toga su se mnogi zabrinuli za dobrobit njezine djece. Ipak, objasnila je kako unatoč činjenici da su joj statusi na Twitteru zabrinjavajući, taj društveni servis koristi isključivo kao mjesto za odušak. "Nikad ne bih djelovala prema tim osjećajima", izjavila je.

"Osjećala sam se suicidalno jer sam ja kriva što Shaneov otac nije u njegovom životu"

Irska glazbenica rekla je kako joj očajnički treba pomoć i podrška, posebno sa šestogodišnjim Shaneom, koji je rođen nakon afere s njezinim kolegom Donalom Lunnyjem. "Osjećala sam se suicidalno jer sam kriva što Shaneov otac nije u njegovom životu", rekla je i zaključila kako je njezin sin nemiran jer nema oca u svom životu. Osim toga, priznala je i kako je jednom prilikom bacila u zid Shaneovu igračku.

"Ne bi mi nimalo smetalo da dođu, možda bi imali neki savjet"

"Nisam si mogla pomoći, osjećala sam se kao jako loša majka. Postajala sam majka kakva nisam željela biti. Počela sam mrziti samu sebe, i nisam znala gdje da idem", ispričala je O'Connor. Kada je upitana boji li se socijalne službe, ona spremno odgovara: "Ne bi mi nimalo smetalo da dođu, možda bi imali neki savjet". Pjevačica želi savjet o tome kako odgojiti dijete ako si samohrani roditelj, iako to kod nje nije slučaj jer živi sa svojim suprugom, Steveom Cooneyjem. 44-godišnjoj glazbenici dijagnosticirana je manična depresija i bipolarni poremećaj, a ima troje male djece.

Pročitajte više