Manson će se predati policiji nakon mjesec dana izbjegavanja, napao je snimateljicu

Foto: EPA

PJEVAČ Marilyn Manson predat će se policijskoj upravi Los Angelesa zbog dvije kaznene prijave za napad na snimateljicu, koji se navodno dogodio na njegovom koncertu u kolovozu 2019. godine, javlja magazin People. 

Nakon toga će biti pokrenut kazneni postupak na Okružnom sudu u New Hampshireu. Policija je nalog za uhićenje izdala prije mjesec dana, u svibnju, no Manson nije pokazao nikakvu želju da se vrati u New Hampshire i odgovara za prijave.

U razgovoru za magazin People pjevačev odvjetnik Howard King rekao je kako mu sud može izreći kaznu zatvora do jedne godine i novčanu kaznu od 2000 dolara, nakon što je snimateljica tražila više od 35 tisuća dolara odštete jer je mala količina sline došla u kontakt s njenom rukom. Prema izjavama svjedoka, Manson je pljuvao na snimateljicu i gađao je šmrkljima.

"Nije tajna da Manson voli biti provokativan na pozornici, naročito pred kamerama. Nakon što smo zatražili dokaze o navodnoj šteti, nikada nismo dobili odgovor. Ove su tvrdnje smiješne, ali surađivat ćemo s vlastima", dodao je King.

 

 

Pročitajte više