Maradonina kći rodila Agüeru sina!

LEONEL BENJAMIN AGÜERO se rodio u četvrtak poslijepodne u madridskoj klinici Monteprincipe de Boadilla. Nogometaš Atletica postao je prvi put otac, a Diego Maradona prvi put djed. Sina slavnog napadača i unuka još slavnijeg izbornika argentinske reprezentacije na svijet je donijela mlađa Maradonina kći, 18-godišnja Giannina.

Argentinka je u bolnicu s trudovima prebačena u jutarnjim satima četvrtka, zbog čega je njezin 20-godišnji zaručnik Sergio Agüero izostao s treninga Madriđana, samo da bi mogao svjedočiti velikom događaju i biti pri ruci majci svog prvog djeteta.

Porod protekao bez komplikacija

Prema prvim izvještajima, Gianinnin je porod protekao bez komplikacija, iako je rodila prije termina, koji je bio na samom kraju mjeseca. Još u studenom je završila na intenzivnoj njezi zbog problema u rizičnoj trudnoći, te Agüero tada nije nastupio u debitantskoj utakmici svog tasta na klupu “gauča”.

Mladi par prohodao je prije otprilike godinu dana, a otkriće njihove veze bila je senzacionalna vijest u Argentini. Danas 49-godišnji Maradona, nekad najveći svjetski nogometaš, cijelo je vrijeme blagoslivljao vezu i izjavljivao da si više od svega želi unuka. Kad se to dogodi, govorio je, bit će najsretniji čovjek na svijetu. Mali će Leonel Benjamin, u svakom slučaju, imati prvorazredne nogometne gene.

totalsport
Foto: JLP

Pročitajte više