Marija Borić: Nakon ne znam koliko godina sam stala na vagu, mislim da laže

MARIJA BORIĆ je danas vježbala pred kamerama isprobavajući novu metodu održavanja tijela u sklopu senzualnog fitnessa. "Ovo mi je bilo i prvi put i bilo je jako zanimljivo. Teško mi je reći da se osjećam senzualno, o sebi uopće ne mislim na taj način. To mi je za istezanje, držanje. Inače ljeti vozim bicikl, plivam, hodam, a zimi idem na cycling, na traku, ali višem volim da sam van. Hodam po nasipu, devet kilometara, što brže mogu, a da ne trčim", rekla nam je glumica kako održava liniju.

"Obožavam suhomesnate proizvode, kulen, špek, kobasice, pršut, u frižideru uvijek to moram imati"

Marija priznaje da je veliki ljubitelj fine hrane, koja joj se, kaže, najviše "prima" na bokove i guzu. " Ne mogu baš reći da pazim što jedem, jedem sve. Jedino pazim da ujutro pojedem voće, to mi je najvažnije. Ali obožavam suhomesnate proizvode, kulen, špek, kobasice, pršut, u frižideru uvijek to moram imati i uvijek kad dođem doma, nešto narežem. Često mi se zalome ti kasnovečernji obroci. Ja jednostavno volim jesti", rekla nam je Marija.

Glumicu koja ima i zavidan glas pitali smo je li ikada imala problema s ozbiljnim viškom kilograma. "Krajem prošle godine i početkom ove sam bila najjača ikada, a kad sam snimala `Najbolje godine`, nisam se mogla vidjeti uopće. Inače se nikada ne važem, prije dva dana sam to napravila prvi put poslije ne znam koliko godina. I ugodno sam se iznenadila, mislila sam da će biti puno više. Ali mislim da vaga laže, nije bila dobra", smije se Marija te dodaje da joj dobra forma nije bitna kada su muškarci u pitanju.

Pročitajte više