Marija Borić o "Najboljim godinama": Prate nas pehovi, ali mi se ne damo!

FANTASTIČAN prostor nedavno otvorenog Plesnog centra u Ilici 10 večeras je ugostio jedan lifestylerski event i to u znaku Pume. Upravo taj brend je kroz maštovitu igru plesa i svjetla na zagrebačkim modelima predstavio novitete za nadolazeću toplu sezonu te pokazao više od nekoliko dobrih komada koji bi se nezaobilazno trebali naći u ormaru svih trendsetera pa čak i onih koji se od sportskog stila decidirano ograđuju. Izvrsne sportske kombinacije koje potonji mogu bez ikakvih kompleksa nositi i na štikle zaplesale  su u ritmu koreografije glumca i plesača Edvina Liverića a Pumino zaštitno lice za Hrvatsku, Natali Dizdar, otpjevala je uvod i odjavu, da baš sve bude po špagi i - oduševila.

Naravno, poznatih faca u gledalištu nije nedostajalo - novitete ove sportske marke popratili su Duško Modrinić, Petra Maroje, Borut Mihalić, a faca s kojom smo odlučili porazgovarati o modi i inim stvarima bila je mlada glumica Marija Borić, javnosti poznata kao Zrinka iz dramske serije koja se emitira u eteru Nove TV i u trans baca bakice diljem države.

I Marija, poput mnogih žena modu obožava, a Puma je za nadolazeću sezonu pogodila u njezin stil. "Inače sam stalno u trenirkama, jurim na snimanja i jako mi je pri tome bitno da mi je udobno, tako da obožavam ovakvu odjeću. Vidjela sam puno stvari koje me zanimaju", kaže Borićka. Ali kad su u pitanju štikle i haljine, i tu je na domaćem terenu. "Naravno, haljine i štikle su mi prava ljubav, obožavam ih nositi. Pogotovo ljeti, kad sam stalno na biciklu, a na biciklu se super snalazim i sa suknjama i sa štiklama, nimalo mi ne smetaju za pedaliranje", ispričala nam je Marija.

Također, Marija kaže da, iako su "Najbolje godine" pratili mnogi pehovi, ona je svojom ulogom, serijom, ali i kritikom jako zadovoljna. "Da, stalno neki pehovi, ali mi nastavljamo dalje. Ja sam se polomila, Janko se polomio, bio je požar... Ali mi se ne damo smesti, atmosfera na snimanju je super, a i kritike su odlične. Čak me i ljudi na cesti zaustavljaju kako bi me pitali za moj lik, što će biti s njim", priča.

A s Marijom smo se dotakli i toliko puta u javnosti pretresane teme, njezine veze sa slovenskim hokejašem, Urošem Peruzzijem, koja je, potvrdila nam je, gotova. "Jedino što mogu reći jest to da trenutno nemam vremena za ljubav. Uroš i ja smo prekinuli iz praktičnih razloga. Ali hokej i dalje pratim, zaljubila sam se u taj sport i divim se hokejašima", zaključuje Borićka.

Pročitajte više