Marija Borić o "Zvijezde pjevaju": Konkurencija me ne plaši, već tjera da radim više i idem naprijed

JEDNA od natjecateljica u showu "Zvijezde pjevaju" koja je zadivila i publiku i žiri je Marija Borić. S partnerom Ervin Baučićem uglavnom dobiva komplimente, a u cijelom iskustvu uživa. "Mene to sve tamo zabavlja. Obožavam držati mikrofon u ruci, obožavam pjevati. A očekivanja, kada sam pristala na show nisam ih imala, a nemam ih ni sada. Imam samo želja. Budući da smo došli dovde, željela bih da otpjevamo sve žanrove koji su nam ponuđeni", rekla nam je Marija.

Po mišljenju mnogih, Marija se u svakom glazbenom žanru dobro snašla, a ni ona ne zna koji joj najbolje "leži". "To bi Ervina morali pitati. Na početku svakog imam frku, a onda se na kraju uspijem opustiti. Ervinom sam prezadovoljna", kaže glumica.

"Ne planiram nikakav CD izdati, ja sam glumica"

Mariji je gluma na prvom mjestu, i iako joj pjevanje odlično ide, na namjerava mijenjati karijeru. "Ne planiram nikakav CD izdati, ja sam glumica. Da me baš netko nazove i kaže mi da mi je napravio super pjesmu, i da je poslušam i da mi se svidi, naravno, snimila bih je, zašto ne, ali da radim na tome, to ne", rekla nam je.

Marija je čest gost na karaokama

Ranije je Marija pjevala u predstavi, a čest je gost i na karaokama. "Da, to naravno. Tamo sam prva koja se ide prijaviti i koja sve nagovara na to. Nisam nikada požalila ili se osramotila. Jednom prilikom sam nagovorila Duška Modrinića, s kojim sam studirala, da na karaokama pjevamo jedan duet iz `Moulin Rougea` koji on nije znao, a ja sam znala savršeno. Malo smo se brukali, ali bili smo šarmantni i simpatični", ispričala nam je glumica.

"Sve što žiri želi od nas čuti i vidjeti, mi im pokušavamo dati"

Žiri joj se za sada nije zamjerio te uvijek rado posluša sve njihove savjete. "Žiri slušam, sve što mi kažu. Ako mi daju neku kritiku, onda na tome taj tjedan radimo. Sve ono što žele od nas čuti i vidjeti, mi im pokušavamo dati", kaže Marija. Konkurencije se ne boji. "Konkurencija me ne plaši, ona me tjera da radim više i da idem naprijed. Ljestvice u šou jesu visoko postavljene, a mene to jako zabavlja", kaže Marija.   

Pročitajte više