Marijana Mikulić: Uloge biram teškim mukama, treba se nositi s posljedicama odabranog

MARIJANA MIKULIĆ posjetila je sinoć Fashion Week Zagreb. Zgodna glumica stigla je kako bi podržala sina svoje prijateljice, koji je sinoć nosio jednu od revija. "Došla sam jer Luka, sin moje prijateljice nosi reviju, mladi sportaš, došli smo ga podržati. Surađivala sam s Martom Buzolić pa sam nosila njezine revije, sad surađujem s Ivicom Skokom. Uvijek nekako to više glumački odradim, nisam manekenka, nisam učila ni hodati ni pozirati, odradim to kao da odrađujem neku ulogu", ispričala je simpatična Marijana.

"U četvrtak smo tulumarili do jutra"

"Volim nositi domaće dizajnere kad imam prilike za to. Evo u četvrtak se održala dodjela nagrada Hrvatskog glumišta, nosila sam Skokinu odjeću. Draže mi je kad mi dizajner ponudi pa ja nosim njihovu odjeću, kad vidim da i oni imaju želju za suradnjom sa mnom. Na dodjeli je bilo super, Petra Dugandžić je dobila nagradu pa smo slavili i tulumarili do jutra", nadodala je Mikulić. 

"U nedoumici sam, nanizale su se neke ponude"

Na poslovnom planu, kaže, trenutno se događa puno toga. Nekoliko projekata trenutno proučava, a onda će donijeti odluku kojem se posvetiti. "Imam neke nove projekte, ali nekako jedan duži period se ništa nije događalo i sad sam odjednom dobila nekoliko ponuda za neka snimanja i neke predstave, sva sam u nedoumici. Teškim mukama biram uloge, kod nas slobodnjaka to ide tako. Duži period nema ništa, a onda krene. Moraš odabrati i onda se nositi s posljedicama toga. Dosad mi se čini da sam dobro odabirala", objasnila nam je lijepa glumica o biranju uloga. "Blagdane ćemo vjerojatno provesti u Hercegovini, doći će muževi roditelji, moji isto, tako ćemo biti tamo", zaključila je Marijana. Osim Marijane, u prvim redovima revije su pratili i Uršula Tolj, Renata Sopek, Antonija Stupar Jurkin, Nikola Maurović i njegov prijatelj Lester, Saša Joka te Adrijana Dejanović sa dečkom.

Pročitajte više