Nemeš za Index potvrdio da je s Marijanom: Nije istina da je mama na rubu živčanog sloma

VIŠEDNEVNOM nagađanju došao je kraj. Ljubavna priča nad kojom je strepilo stanovništvo cijele regije, ponovo je aktualna. Nemeš je za Index potvrdio da su on i Marijana zajedno. Nije nam tim putem želio komentirati reakcije svojih roditelja, već se samo zahvalio na čestitkama povodom pomirenja te nam proslijedio broj svoje glasnogovornice.

Tada smo, uz njegovo odobrenje, dobili i pisano priopćenje od glasnogovornice: "Poštovani, Iako ne smatram da sam dužan da obavještavam javnost o detaljima svog emotivnog života, a ipak imajući u vidu da je većina novinara ipak korektno izvještavala o ovom, za mene teškom periodu, reći ću vam da smo Marijana i ja zajedno. I to je sve sto ću reći. Nitko osim nas ne zna kako je došlo do toga, niti ima potrebe da se zna tko je tu koga zvao i o čemu smo razgovarali. Također, moji roditelji i ja imamo isti odnos kakav smo uvijek imali, i daleko od toga da moj otac mora posredovati između moje mame i mene, kao i da je ona na rubu živčanog sloma. To su gluposti koje ste ovih dana mogli pročitati u nekim novinama. Kao i svaka porodica, ne slažemo se uvijek u svemu, ali oni poštuju moje mišljenje i odluke te ništa i nitko nikada neće moći da nas udalji. Mislim da bismo svi bili sretniji kada bi ljudi više vremena posvetili onima koje vole i svojim životima, a manje se bavili drugima. Svjestan sam da sam svoj život učinio suviše javnim, a premalo privatnosti zadržao za sebe. Mlad sam čovjek i dozvolite mi da imam pravo da to promijenim. Svima dobronamjernima uvijek ću izaći u susret,  ali onima koji to nisu, moja vrata biti će zatvorena. Molim vas da poštujete moju odluku, Nikola Nemešević".



Njegova majka je isključila mobitel. Nakon sinoćnje emisije na srpskoj televiziji gdje je Marijana ponovo prepričavala svoj odnos s Nemešom, pobjednica regionalnog Big Brothera također je potvrdila da su ponovo zajedno. "Razgovarali smo, zajedno smo i idemo dalje. Nadam se da je ovo točka na 'i' u mom privatnom životu", izjavila je Marijana za Exkluziv Tabloid.

O ponovnom pomirenju para iz Big Brothera piše se već nekoliko dana, a sve je kulminiralo pojavljivanjem Marijane u emisiji "Sve za ljubav" u četvrtak navečer. Tamo je pričala o svojim osjećajima te rekla kako će se za Nemeša boriti do kraja. "Kod njega me privuklo sve u kompletu, prvi put sam se osjećala potpuno pored nekoga. Da smo se sreli van Big Brothera mislim da bi postojala ista kemija", izjavila je pobjednica Big Brothera u emisiji. "Ja sam spremna i čekam i borit ću se do kraja, ne vjerujem da je to kraj. Možda i je, ali želim čuti to od njega. Želim da razgovaramo i da mi da priliku da objasnim. Mislim da je povrijeđen. Ja se nadam da je to sve maska", rekla je Marijana i očito bila u pravu.

Pročitajte više