Marina ponovno na čelu kuhinje: "Možeš i mene poljubiti u dupe kao i gazdu"

IAKO je Marija Štrajh u pismu kojega je pisala netom prije nego što je otišla s Farme, postavila Vajtu za gazdu i naredila mu da iz kuhinje izbaci glavnu kuharicu Marinu on nije ispoštovao njezino pravilo. Naime, iako je na početku svoje vladavine u kuhinju postavio Ivanu Paris i Giannu, Vajta se predomislio te ih je izbacio iz kuhinje, a sve zbog bočice rakije koja je nestala.

"To ti je ono, raširi šupak i poliži ga malo", komentirao je tako Boris odnos Marine prema Vajti na što mu se ona zaprijetila da će ostati bez hrane i da "začepi". "Ti mene prijetiš hranu? Gle stara, znam si ja sam skuhati, ne moraš mi to ti raditi. Možeš i mene poljubiti u dupe kao i gazdu", odgovorio joj je 20-godišnji golovjestaš.

"Ja ću imati posljedice, hvala Bogu, ali sada je glavno pitanje nestanak boce"

Zanimljivu svađu je prekinuo Vajta koji je svjestan situacije koja ga čeka sljedeći tjedan. Osim što postoji velika vjerojatnost da će poslati sluga, zasigurno će ga farmeri s užitkom izabrati kao prvog duelista. "Ja ću imati posljedice, hvala Bogu, ali glavno pitanje je nestanak boce. Ovdje se radi o krađi ili zezanciji, ništa drugo. Neću tražiti sastanak i nitko me ne treba fermati. Dao sam nekoliko zadataka, ali ako netko neće to obaviti onda neka mi kaže odmah", rekao je Vajta te nastavio raspravljati sam sa sobom o nestaloj rakiji.

Podsjetimo, večeras će se u farmerskoj Areni u dvoboju suočiti Sonja Kovač i Simona Gotovac. Budući da Simona već dva tjedna priča kako želi ići kući Gabrijeli i Anti vjerojatno će izabrati dvoboj znanja za koji se nije pripremala ili će jednostavno predati dvoboj svojoj protivnici Sonji.

A.M.
Foto: Nova TV

Pročitajte više