Marko Ciboci prikuplja donacije za prebačaj tijela preminule partnerice u Rusiju

Foto: Instagram

MARKO CIBOCI, član žirija u showu Ples sa zvijezdama, uputio je apel svojim pratiteljima na društvenim mrežama u kojem ih je zamolio da doniraju sredstva za premještaj tijela njegove bivše partnerice, 42-godišnje Poline Golubeve, iz Hrvatske u Rusiju.

Objavljuje Marko CibociSrijeda, 22. ožujka 2023.

"Dragi prijatelji, sve nas je jako potresla vijest o tragičnoj pogibelji naše prijateljice, poznanice i prije svega prekrasne jedne duše, Poline Golubeve. Polina će biti sahranjena u rodnoj Rusiji, zato njezino tijelo moramo dopremiti onamo", objasnio je Ciboci pa uputio apel:

"Tim povodom pokrećemo proces donacija, kako bismo skupili sredstva za prebačaj njezina tijela u Rusiju. Molim vas da se odazovete i uplatite koliko možete i da našu Polinu otpratimo dostojanstveno na vječni počinak", napisao je uz podatke za uplatu.

Poginula u nesreći na Pelješcu

Podsjećamo, Ruskinja Polina Golubeva poginula je u prometnoj nesreći koja se dogodila na Pelješcu. Plesačica je stradala u BMW-u koji je upao u more. Ciboci se na Instagramu oprostio od Poline. Podijelio je nekoliko fotografija s njom i napisao emotivnu objavu.

Polina je rođena i odrasla u Rusiji. Bila je na ljetovanju u Hrvatskoj 2001. godine i zaljubila se u zemlju te se odlučila ovamo doseliti. Željela je raditi kao pravnica u Hrvatskoj, no to joj nije pošlo za rukom pa se posvetila plesu. Ostvarila je zavidnu karijeru.

Pročitajte više