Marko Grubnić najavio: "Večeras neću nastupati u 'Plesu sa zvijezdama'"

Foto: Instagram

MARKO GRUBNIĆ na Instagramu je najavio da će danas podržavati svoje kolege iz "Plesa sa zvijezdama" koji su ranije ispali, ali će večeras dobiti priliku izboriti se za svoj povratak u show.

"Ljudi, idem na 'Ples sa zvijezdama', ali ne plešem večeras. Plešu moji prijatelji koji su nažalost ispali proteklih emisija, a ja ih idem bodrit. I bit ću gore, bit ću u emisiji i navijat ću, zvat ću, sve ću radit samo da se moji favoriti vrate natrag u emisiju, a imam ih...", rekao je Grubnić u snimci koju je objavio na Instagram Storyju.

Grubniću je ovo prva slobodna nedjelja otkad je počeo show, koju ne provodi pripremajući se za nastup od ranog jutra, a iskoristio ju je i za druženje sa svojom prijateljicom Majom Šuput i njenim zaručnikom Nenadom Tatarinovim.

Večeras u emisiji "Ples sa zvijezdama" plešu kandidati koji su ranije ispali, a jedan od njih dobit će priliku ponovno se vratiti u show. Za ostanak će se boriti Nives Celzijus, Sonja Kovač, Damir Kedžo, Davor Garić, Ecija Ojdanić i Ana Vučak Veljača.

Pročitajte više