Marko Tolja o nastupu u "Zvijezde pjevaju": Nataša Janjić se potpuno prepustila u moje ruke

MARKO TOLJA jako je zadovoljan svojom novom partnericom u showu Zvijezde pjevaju, Natašom Janjić. Iako nisu dobili previsoke ocjene, žiri im je rekao da imaju potencijala i pohvalio im je nastup, a Marko kaže kako je Nataša još bolje zvučala na probama. "Super sam zadovoljan. Nataša je jako talentirana, ima lijepu boju glasa i lako se radi s njom. Od prve shvaća kako treba pjevati i jako brzo uči", pohvalio je Marko svoju "učenicu". Kaže kako ih je u prvom emisiji "pritisla trema" pogotovo zato što su prvi nastupali.

"Na probama je zvučala dosta bolje. Nedostajalo joj je te sigurnosti koje ima na probama. Svakom se pjevaču grlo malo stisne od treme pa tako i njoj", rekao je Marko u razgovoru za Index. Nije mu nimalo neugodno što mora podučavati Natašu i davati joj upute, jer kako kaže, ona je odlična učenica. "Super se slažemo, znali smo se i prije showa. Vrlo je simpatična cura s kojom je dobro raditi. Jako me pozorno sluša i potpuno se prepustila u moje ruke po pitanju pjevanja", kaže riječki pjevač.

"Marija Borić je među najboljima, najviše je zasjala"

Marko u showu nema svog favorita, no kaže da se slaže s mišljenjem žirija koji je najviše ocjene dao Mariji Borić i Ervinu Baučiću. "Mislim da je žiri dobro prepoznao. Marija je među najboljima, najviše je zasjala. Nikad se ne zna tko će doći do finala, jer se ne gleda samo pjevanje. Bitno je i tko je publici simpatičan. Nataša i ja nemamo ambicije, nego nam je bitno da se lijepo osjećamo dok nastupamo", rekao nam je Marko i dodao kako će u sljedećoj emisiji imati sasvim drugačiji nastup od prošlotjednog. "Imat ćemo swing što je potpuno drugačiji stil nego u prvoj emisiji. Mislim da će biti odlično", smatra Tolja.

Robert Sever u subotu je nastupio s Marijom Husar te tako ispunio dugogodišnju želju da nastupi u Zvijezde pjevaju. Za razliku od Nataše, on tvrdi da nije imao nikakvu tremu. "Bilo mi je super, nisam imao nikakve strahove, otpjevao sam svoje i dobro se proveo", kaže dizajner. S obzirom na to da nema nikakvog pjevačkog iskustva, jako je zadovoljan ocjenom i komentarima žirija. "Pjevao sam samo u osnovnoj školi u zboru. Zadovoljan sam time što smo dobili od žirija komentare koji nas upućuju na to što moramo dalje raditi, uspjeli smo prenijeti što smo željeli i rekli su nam da smo imali skladan nastup", rekao nam je Sever. Tvrdi kako ga veseli samo pjevanje i nije mu bitno kako će se plasirati.

"Imam sreću što pjevam s drugom Husaricom"

"Nama je najbitnije da zabavimo publiku i da se mi zabavimo u cijelom tom procesu. To je show u kojemu se ocjenjuje pjevanje, a mi smo tu da damo sve od sebe", rekao nam je dizajner koji je iznimno zadovoljan svojom mentoricom koja mu je u privatnom životu prijateljica. "Marija je odlična mentorica, zna pohvaliti kad treba pohvaliti, a zna i usmjeriti. Kad sam gledao show na televiziji, uvijek sam bodrio svoj prijateljice, Ivanu Husar, Jelenu Radan i druge. Sad mogu reći da imam sreću što pjevam s drugom Husaricom, to mi je super", kaže nam Sever.

Od ostalih pjevačkih parova, ne želi nikog isticati, jer smatra da je show pun talentiranih ljudi. "Toliko je dobra ekipa i toliko dobra energija, svi se odlično zabavljamo. Ne mislim uopće o konkurenciji, super mi je da sam dio showa gdje su toliki talentirani ljudi na jednom mjestu. To je veliko iskustvo", komentirao je Robert Sever.

Pročitajte više