Marko Tolja o nevjeri: Ne može mi se zalomiti ni pijanom, mislim gornjom, a ne donjom glavom

BUDUĆI da je nevjera, zahvaljujući Big Brotheru, trenutno vruća tema o kojoj svi imaju nešto za reći, pitali smo poznate face s estrade kakav je njihov stav o izletima "sa strane". Neki su sigurni da bi oprostili, a drugi sumnjaju da bi mogli prijeći preko takvih stvari. Ipak, većina se slaže da je teško o tome suditi dok se ne nađeš u konkretnoj situaciji.

Alka Vuica: Potpuno je suludo vjerovati da ti je frajer vjeran

Alka Vuica odlučna je da bi preljub oprostila. "Naravno da bih, fizičku prevaru da, ali psihičku ne. Laganje ne, ali fizičku, ono, dogodilo se, to da.  Potpuno je suludo vjerovati da ti je frajer vjeran. Ali ne bih mogla podnositi laganje, varanje u tom smislu. To ne bih oprostila", rekla je za Index pjevačica. Ona sama sigurna je da ne bi varala svog partnera, niti je to ikada činila. "Nikada nisam nekoga prevarila niti bih to učinila. Uvijek sam s onima koje volim, tako da onda to ne radim".

Za Alex prevara nije neki bauk i oprostila bi partneru, ali sama ne bi varala

Aleksandra Grdić također ne bi dizala veliku frku kada bi saznala da se njezinom partneru zalomila noć strasti s drugom. "Sada kada gledam, da meni moj dugogodišnji partner veli da se takvo nešto dogodilo, neka magična privlačnost, pa nema veze. Ako poslije shvati da to nije to, ja s tim nemam problema. O tome bi se moglo raspravljati satima, ali nije mi toliki bauk, mogla bih oprostiti, sve ima svoje uzroke i posljedice", kaže Alex. Smeta joj što su Hrvati toliko licemjerni kada je prevara u pitanju, osuđuju je, a sigurno i sami varaju. Misli kako su Hrvati najlicemjerniji narod od svih iz bivše Jugoslavije.

Iako bi oprostila, sama ne bi prevarila, kaže Alex. "Kad sam god s nekim, onda želim biti s njim, a kada više ne želim, onda više nisam s njim. Ponekad sam preiskrena, a licemjerje mi smeta. Ali mi je važno ono, ne radi drugima nešto što ne bi voljela da netko radi tebi. I sada kada sam još mlada, ni zaručena, ni udana, ne vidim razloga zašto bih išla nekoga varati, ako više ne želim biti s tom osobom, više ne bih bila", rekla nam je Alex.

Marko Tolja: Umjesto toga sam radije ostavio curu, treba za to imati muda

Maja Cvjetković za sada misli da ne bi oprostila, ali kaže da se stvari mijenjaju. "Kako stvari sada stoje, koliko znam to se nije dogodilo, tako da je moj trenutno stav da ne bih oprostila. Ali ponekad se stvari mijenjaju, da se nađem u takvoj situaciji, ne znam što bih mislila. Sebe ne mogu zamisliti u ulozi preljubnice, mislim da je to totalno glupo i nepotrebno, i s jedne i s druge strane", rekla je za Index Maja.

Marko Tolja misli da je prevara totalni kukavičluk. "Nikad mi se nije dogodilo ni da prevarim niti da budem prevaren, ali mislim da ne bih mogao prijeći preko toga. Imao sam priliku par puta prevariti. Kada mi se dogodilo da mi se neka djevojka svidjela više od one s kojom sam u tom trenutku bio, uvijek bih prvo ostavio curu pa se onda bacio na novu. Ne bih sigurno zadržavao ovu staru kao back-up, za slučaj da s novom ipak ne ide dobro", kaže Marko. "Varanje mi je nešto najljigavije i kukavičluk totalni, treba imati muda prekinuti vezu", dodaje. Pjevaču se izlet "sa strane" ne može nikako zalomiti, tvrdi. "Ne može se zalomiti, koliko god da sam pijan ili ne pijan, nema tog agregatnog stanja da mi se tako nešto dogodi, uvijek više razmišljam ovom gornjom glavom nego donjom", smije se Marko.

Mila Horvat nikada nije varala niti bila prevarena

Mila Horvat također nije bila prevarena niti je ikoga varala. "Glupo mi je hipotetski o tome razgovarati, nije mi se dogodilo, niti sam bila nevjerna niti sam varala. Uvijek sam za ravnopravni i iskreni odnos, pun poštovanja. Što će mi se dogoditi, to ne mogu znati, ali kako sada razmišljam, mislim da to ne bih mogla tolerirati", rekla nam je Mila. Sebe opisuje kao iskrenu osobu te kaže da je možda baš zbog toga još uvijek sama. "Mislim da ti partneri, koji varaju, prvo varaju sebe, a onda svog partnera. Ja sam iskrena, i prema prijateljima, i predosljedna, valjda zato nemam nikoga. Ako se ikada nađem u takvoj situaciji, onda ću komentirati", kaže Mila.

Neda Parmać se može zamisliti u ulozi preljubnice

Neda Parmać iz Feminnema nije sigurna kako bi reagirala da sazna za partnerovu nevjeru. "Ne bih oprostila, ali opet, nikad ne reci nikad", nije sigurna Neda. Ali zato kaže da joj nije nezamislivo da se i sama nađe u ulozi preljubnice. "Mogu se zamisliti u ulozi preljubnice, mislim da se može svatko zamisliti, ali svi bismo se trebali boriti protiv takvih nagona i probati ne povrijediti osobu s kojom smo u vezi", kaže pjevačica.

Ivana Banfić definitivno ne podržava nevjeru. "Ni jedna nevjera na kraju ne završi pozitivno. To je nepoštivanje partnera, čemu onda biti zajedno. Ponekad se dogodi da ljudi, nakon što im se nešto tako dogodilo, shvate da su pogriješili, pa se pomire. Ali ako se prevara i oprosti i ljudi se slože da mogu dalje, uvijek tu postoji neki sitni crvić sumnje koji radi, opet je to negativna emocija. A o tome bih li mogla oprostiti prevaru uopće ne razmišljam, niti ne želim. Nekakvu ljubomoru i slične osjećaje čovjek može kontrolirati", misli Ivana.

Pročitajte više