Marta se žalila da se ne seksa s dečkom nogometašem, a sad za njom poludjeli Britanci

Foto: Instagram

MARTA DIAZ djevojka je nogometaša Sergia Reguilóna, najnovije prinove Tottenhama, koja na društvenim mrežama i među navijačima privlači veliku pozornost, što izgledom, a što izjavama.

19-godišnjakinja je pozornost privukla ranije ove godine kad se požalila da se s dečkom nije seksala mjesecima, a sada su se o ovoj španjolskoj ljepotici britanski mediji ponovno raspisali zbog toga što bi se ona dečku uskoro trebala pridružiti u Londonu, gdje bi on trebao igrati narednih pet godina.

Zgodna Marta priznanje o manjku seksualnih odnosa dala je na jednoj španjolskoj televiziji gdje je priznala da dečka zbog koronavirusa i karantene nije vidjela dugo. Na pitanje jesu li redovito intimni s uzdahom je odgovorila: "Ne, s njim nisam."

"Pod lockdownom sam", dodala je. 

Par je sad, na Martinu sreću, ponovno zajedno. Snimili su i nekoliko zajedničkih YouTube videa, a nogometaš ju je za godišnjicu iznenadio putovanjem u Dubai.

Na Instagramu je prati skoro 2,5 milijuna ljudi, a na YouTubeu 2 milijuna. The Sun piše da je dosad od društvenih mreža zaradila oko četiri milijuna kuna. 

Sa Sergiom je u vezi od 2019. godine, a zajedno su bili i na vjenčanju njegovog imenjaka i donedavnog suigrača Sergia Ramosa.

"Ako se s njim doseli u London, očekujte mnoštvo videa o selidbi", pišu (i nadaju se) sad britanski mediji kojima bi Marta uskoro mogla postati velika opsesija.

Pročitajte više