Masaža kraljevskim pitonima novost u ponudi zabavnog parka u Engleskoj

POSJETITELJIMA jednog tematskog zabavnog parka u okrugu Surrey na jugoistoku Engleske nudi se nesvakidašnji doživljaj; masaža kraljevskim pitonima. Prije nego što odluče krenuti u avanturu na gigantskom vrtuljku koji se zove Kobra, ljubitelji adrenalina mogu se potpuno opustiti uz pomoć pitona. Ta neuobičajena ponuda dio je sadržaja zabavnog parka Chessington World of Adventures.

"Masaža zmijama stvara osjećaj opuštanja jer mišići u zmijskim tijelima stimuliraju optok krvi", kaže glasnogovornica parka. Masaža pitonima nudi se u VIP zoni zabavnog parka koja se zove Divlja Azija. U tom dijelu nalazi se i vrtuljak Kobra, čiji se središnji dio vrti brzinom od 70 km/h na visinama do 90 metara.

No, zabavni park nije prvi koji u svojoj ponudi nudi masažu zmijama. Prošle su godine istu stvar lansirale jedne izraelske toplice, gdje je za 50 funti šest pitona plazilo po klijentima i opuštalo njihove napete mišiće. Navodno su klijenti, nakon početne nelagode zbog kontakta sa zmijama, bili izuzetno zadovoljni učinkom masaže.        

Pročitajte više