VIDEO Massimo o supruzi Eni: Iskreno me zavoljela, volimo se sve više i više

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

MASSIMO SAVIĆ sa suprugom Eni bio je više od 30 godina. Nikada nije skrivao kolika mu je ona potpora te koliko je voli. Eni je autorica i njegovih brojnih pjesama, a s njom u braku dobio je kćer Mirnu. Sada se internetom dijeli video u kojemu Massimo priča o njihovoj ljubavi.

"Imala je puno, puno strpljenja za budalu mene. Iskreno me je zavoljela, volimo se i dan danas i volimo se samo sve više i više i više i više. Kao u Indiji. Ona je sama napisala u Indiji: '...i kad budeš stara, meni bit ćeš ista.' Ja ne vidim taj skafander koji mijenja se na njoj. Ja vidim samo tu osobu koja je unutra, u tom skafanderu koji zovemo kožom i strukturom", rekao je Massimo za Blic.

"Gledamo film do tri, četiri ujutro, pa onda raspravljamo..."

"Tako da mi živimo kao studenti - gledamo film do tri, četiri ujutro, pa onda raspravljamo, čekamo zoru. K'o balavanderi. Naša je kći mnogo ozbiljnija osoba od nas i znamo je jako naljutiti i nervirati. Ona ne živi s nama, ali upravo zato i ne živi s nama jer smo mi malo preboemski orijentirani", dodao je.

"Moja supruga, moja kćer, to su ti elementi koji su mene od šesterotaktnog propelerca pretvorili u mlažnjak, dapače konkord", zaključio je.

Upoznali se 1989. godine

Massimo je Eni upoznao 1989. godine, a imali su jedan od najstabilnijih brakova na sceni. Upoznali su se u kući aranžera Krešimira Klemenčića, koji je tad intenzivno radio s Josipom Lisac. Eni je za Josipu napravila pjesme Boginja i Jutro. Pjevač je jednom izjavio kako je, kad je ugledao Eni, pomislio da je "prepametna i prestroga za njega te da mu se činilo da je izvan njegove lige". 

Pročitajte više