Matteo Cetinski podijelio anegdotu koja pokazuje koliko je Oliver bio duhovit

Foto: Facebook

NAKON što je Toni Cetinski prije nekoliko dana napisao da mu je Oliver Dragojević bio kao otac, i njegov brat Matteo oprostio se od morskog vuka, anegdotom koja najbolje opisuje koliko je preminuli pjevač bio duhovit.

"Sjedili smo u Puli u 3 ujutro prije skoro dvadeset godina. Ja sam bio balavac na početku nečeg što mi se činilo važnim…a nije bilo. Ti si već tada bio legenda…. a sjedio si sa mnom. Priča nas je dovela do pitanja 'zašto se ista riječ (karanje) upotrebljava za svađu i za sex?' Citirali smo Cocin tekst 'galebi se karaju'. Onda si nazvao 981 i njih pitao da nam to objasne. Spustili su ti slušalicu, a mi smo se smijali još satima. To je moj Oliver", napisao je Matteo.

Samo epitete za Olivera prije nekoliko dana imao je i Toni. "DRAGI MOJ MORSKI VUČE Ništa više neće biti isto nakon tvog odlaska dragi naš Oliver. Sve tvoje šale i gluposti kojima smo se smijali ka dica su momenti koje nikada neću zaboraviti. Moram ti priznati da sam te volio i volim kao da si mi otac. Od tebe sam najviše učio jer sam od tebe i najviše dobio. Ti si se davao ljudima i prijateljima i nisi se štedio u tome. Zato i jesi NAŠ Oliver !! U toj činjenici leži još jedna od tajni tvog uspješnog postojanja i rada. Oduvijek si bio dokaz da nije dovoljno biti samo vrhunski umjetnik nego i ČOVIK i zbog toga ti veliko HVALA. Velika sreća i ponos što sam živio i upoznao život poznavajuči tebe. Duboka bol u prsima i velika praznina u mislima sada su u meni. Pjesme koje si nam ostavio sada su jedina utjeha. Iskrena sućut cijeloj obitelji. Neizreciva bol. Počivaj u miru Božjem prijatelju i učitelju moj. Volim te i uvijek ću te voljeti. Ps. Molim te još samo jedno. Poljubi mi Tošu i zapjevajte jednu za sva vremena. I njemu si bio veliki uzor i put kojeg treba slijediti", napisao je pjevač, koji je i emotivnom snimkom pokazao koliko je shrvan.

Pročitajte više