Megan Fox potvrdila vezu s reperom zbog kojeg je propao njen 10-godišnji brak

Foto: Instagram/Screenshot: YouTube

MEGAN FOX i Machine Gun Kelly dali su prvi zajednički intervju i potvrdili glasine o svojoj vezi. Gostujući u podcastu Randala Emmetta, javno su progovorili o svojim osjećajima, ali i o tome kako je sve počelo.

Upoznali su se na setu nadolazećeg filma Midnight in the Switchgrass u kojem oboje glume.

"Čim sam saznala da će u filmu glumiti Kelly, osjetila sam da će se nešto divlje dogoditi, ali nisam bila sigurna što. Jednostavno sam osjetila duboko u duši da će iz tog proizaći nešto ozbiljno", prisjetila se Megan.

Kelly je priznao da je i on odmah osjetio nešto prema Megan i kako su ti osjećaji svakim danom postajali intenzivniji.

"Svaki dan sam čekao da izađe iz svoje prikolice, samo da ostvarimo jedan kontakt očima. Između njenog automobila i prikolice bilo je samo pet koraka, a ja bih samo sjedio tu u blizini i nadao se da ću je vidjeti", kazao je reper.

"Odmah sam znala da je on ono što nazivam plamenom blizanaca, umjesto srodne duše. Dakle, mi smo zapravo dvije polovice iste duše. I to sam mu rekla gotovo odmah jer sam to osjetila", kazala je Megan.

Bivši suprug Megan Fox Brian Austin Green, s kojim je bila u braku 10 godina, u svibnju je otkrio da se rastali krajem prošle godine kada je Megan bila odsutna mjesec dana zbog snimanja filma s Machinom Gun Kellyem.

"Vjerujem u njezinu prosudbu, ona je uvijek imala odličnu prosudbu. Ne želim da ljudi o njoj misle kao o negativki ili da sam ja na bilo koji način žrtva", kazao je tada Green.

Pročitajte više