Meghan Markle skinula vjenčani prsten pa otišla u Kanadu bez Harryja

Foto: Guliver Image/Getty Images

MEGHAN MARKLE i princ Harry objavili su prije tri dana da se  povlače sa svih kraljevskih dužnosti i time navodno zaprepastili članove kraljevske obitelji, među kojima je i kraljica Elizabeta II.

Bračni je par blagdane proveo u Kanadi, a nakon kratkog povratka u London svima su obznanili svoju odluku. Meghan je snimljena u Londonu bez vjenčanog prstena pa su odmah krenula šuškanja o problemima u braku, iako to nije prvi put od vjenčanja da ga je prestala nositi. Skinula ga je zbog trudnoće u kojoj je dobila na težini, ali i tijekom turneje Afrikom, kada je skidanje prstena objašnjeno njenom željom da bude što je moguće manje upadljiva.

Embed from Getty Images

Kako se britanski tabloidi konstantno bave odnosom Meghan i Harryja, ovaj njen potez smatraju potvrdom napisa da im je brak u krizi. Ne obaziru se ni na činjenicu da je nekoliko sati ranije, tijekom posjeta Kanadskoj kući u Londonu, Meghan nosila prsten vrijedan 1,2 milijuna kuna.

Embed from Getty Images

Još jedan dokaz za svoje tvrdnje vide u činjenici da se Meghan vratila u Kanadu, dok je Harry ostao u Londonu. Njegov ostanak opravdan je nastojanjima da sredi cijelu dramu koja je nastala nakon njihove abdikacije.

Pročitajte više