Meghan prvog muža prisilila na trudnički ugovor: "Znao je kakvu ženu je oženio"

Foto: Guliver Image/Getty Images

MEGHAN MARKLE natjerala je svog prvog muža na "ugovor o trudnoći", kojim je željela osigurati da će joj on pružiti sve u slučaju da rodi njihovo dijete.

Kako otkriva Daily Mail, Meghan, koja je tada bila tek glumica u usponu, bojala se da će joj trudnoća narušiti vitku liniju pa je od prvog supruga Trevora Engelsona tražila da joj nakon poroda plaća osobnog trenera i nutricionista kako bi se što prije vratila u formu. Također je od njega tražila da obeća da će angažirati dadilju ako im se rodi dijete.

Takve zahtjeve nema sad kad joj je muž princ Harry. 

"Ugovori o trudnoći" prilično su česti u Los Angelesu, a njima se najčešće propisuju dužnosti roditelja. Meghan je pak bilo važnije da se što prije vrati na predtrudničku kilažu. 

Embed from Getty Images

U vrijeme potpisivanja ugovora Meghan je dobila ulogu u seriji "Suits".

"Razmišljali su o osnivanju obitelji u bližoj budućnosti. Ona je bila svjesna da u njenoj obitelji prevladava krupnija građa tijela te se oduvijek bojala da će se udebljati, posebice u to vrijeme kad joj je karijera krenula. Kad god se udeblja to se najviše vidi na njenom licu pa se htjela pobrinuti da se što prije vrati u formu kako bi dobro izgledala pred kamerama", rekao je izvor za Daily Mail.

"Tek je sad ušla u kraljevsku obitelj, ali oduvijek je htjela da je tretiraju kao princezu", dodao je.

Istaknuo je da u sklapanje ugovora nisu bili uključeni odvjetnici, već je Meghan sama sastavila ugovor i dala ga mužu na potpis.

"On je znao da je oženio ženu posvećenu svom izgledu, koja je povremeno bila jako nesigurna oko svog tijela, pa je pristao na sve. Znao je da se ona ne bi pomirila s tim da je odbio. Ipak, njihov brak je završio ranije nego što su planirali pa ugovor nikad nije zaživio", rekao je izvor.

Pročitajte više