Meghan zaprepastila sve četiri dana nakon svadbe: "Vidjelo se da neće dobro završiti"

Foto: Guliver Image/Getty Images

AKO JEDNA tema u Velikoj Britaniji ima milijun teorija, to je onda Megxit. Neki su na strani Meghan Markle i princa Harryja koji su napustili kraljevsku obitelj, a oni tradicionalniji brane kraljevsku obitelj čija su pravila kruta i jasna.

Lady Colin Campbell o toj je temi napisala i knjigu "Meghan i Harry: Prava priča", u kojoj iznosi niz događaja kojima je i sama svjedočila. Knjiga bi trebala biti objavljena krajem srpnja, a autorica tvrdi da je nekoliko stvari dalo naslutiti da Meghan neće dugo biti dio kraljevske obitelji.

Embed from Getty Images

"Znam da je puno ljudi polagalo nade u Meghan. Znam i da se kraljevska obitelj trudila 'investirati’ u Meghan i njezinu budućnost u Velikoj Britaniji", tvrdi Campbell i dodaje da je i ona bila sretna što je Meghan ušla u kraljevsku obitelj te je vjerovala da njen dolazak znači novu eru.

Tvrdi da je postalo jasno da će biti problema samo četiri dana nakon vjenčanja. Tog se dana održavala vrtna zabava princa Charlesa u Buckinghamskoj palači. Dok je držao govor, princa Harryja napala je pčela, a njegova novopečena supruga počela se smijati.

Embed from Getty Images

"Ne mogu to točno ponoviti, sve je opisano u knjizi, ali mogu reći da se nešto dogodilo na prvoj vrtnoj zabavi u Buckinghamskoj palači... Svi smo bili očarani, ali i zaprepašteni. Vidjelo se da stvari neće izaći na dobro", otkrila je autorica knjige.

Pročitajte više