Meghanin otac priznao: "Lagao sam Harryju i spustio mu slušalicu"

Screenshot: Youtube

MEGHANINA obitelj ne prestaje stvarati probleme mladom kraljevskom paru. Osim što je sestra blati kad god stigne i može, njihov otac Thomas Markle opet je izašao u javnost s detaljima njihova odnosa. 

Iako su ga iz palače izričito zamolili da prestane sa svojim medijskim istupima, Thomas je dao još jedan intervju u kojem je imao štošta poručiti kćeri i njenom izabraniku. 

Između ostalog, otkrio je kako je nakon dramatičnog telefonskog razgovora spustio slušalicu princu Harryju. Također je priznao da mu je lagao o svom dogovoru s paparazzima. 

>>Meghan Markle je obožavala svog oca prije braka, a ove izjave to i dokazuju<<

"Harry me bio upozorio da ne pričam s medijima jer će to loše završiti. Rekao je da će me živog pojesti i bio je u pravu", priznao je Thomas za Daily Mail, no kako se pokazalo, nije poslušao savjet budućeg zeta i pristao je na namještene paparazzi fotke. 

Kad su njegovi pregovori s fotografom isplivali u javnost, Harry ga je nazvao i pitao je li surađivao s njim, a Markle mu je na to slagao da nije. 

Do osobito dramatičnog razgovora došlo je kad se Markle u bolnici oporavljao od srčanog udara. Harry ga je, tvrdi, nazvao i rekao mu: "Ništa se od ovog ne bi dogodilo da si me poslušao."

>>Samantha Markle bila je puna otrovnih riječi za rođendan sestre Meghan<<

"Na to sam mu rekao da bi bilo bolje za njih da umrem pa da se mogu pretvarati da me žale i poklopio mu slušalicu", kaže Markle. 

Kasnije je priznao da je Harry bio u pravu, no kaže da ga je jako povrijedilo što mu nisu dopustili da održi govor na vjenčanju. 

>>Sestra Meghan Markle preklinje: "Javi se ocu da ne umre nesretan"<<

"Povrijedilo me kad mi je kći rekla da ne mogu govoriti na njenoj svadbi", rekao je on. 

Zaključio je, ipak, da nije ljut na Meghan i Harryja te da im želi sve najbolje. 

"Nisam ljut na Harryja, ni na Meghan. Volim ih i želim im dobro. No sad želim imati mira", zaključuje Markle. 

Iako se u ranijim kontaktima s medijima požalio da mu se Meghan prestala javljati i da zbog toga jako pati, a sama Meghan ove izjave nije komentirala, procurilo je da se prijateljima žalila da je otac emocionalno ucjenjuje

Pročitajte više