Meghanina prijateljica: Postoje mailovi i poruke koji dokazuju da je Palača znala

Foto: Instagram

PRIJATELJICA Meghan Markle, glumica Janina Gavankar, gostovala je u britanskoj emisiji This Morning, gdje je izrazila sumnju u tvrdnju kraljevske obitelji da nisu bili svjesni razmjera Meghaninih borbi dok je bila članica kraljevske obitelji.

"Iako njihova 'sjećanja mogu varirati', naša ne mogu jer smo prošli to sve s njima", rekla je Gavankar osvrnuvši se na rečenicu u službenom priopćenju Palače koja je glasila: "Iako neka sjećanja mogu varirati, obitelj ih je shvatila jako ozbiljno i riješit će ih privatno."

"I postoje mnoge poruke i mailovi koji to mogu potvrditi", dodala je.

"Zahvalna sam što napokon uvažavaju ta događanja, ali s druge strane znam da su obitelj i osoblje bili dobro svjesni razmjera svega", dodala je.

Meghan i Janina bliske su prijateljice već 17 godina.

Podsjećamo, Meghan i Harry su u intervjuu iznijeli neke optužbe na račun kraljevske obitelji, a u javnosti je osobito odjeknula izjava da je neke članove kraljevske obitelji brinula boja kože njihovog sinčića Archieja. 

Nakon dva dana šutnje, kraljica Elizabeta se oglasila službenim priopćenjem.

"Cijela je obitelj jako tužna zbog saznanja kako je nekoliko prošlih godina bilo izazovno za Harryja i Meghan", stoji u izjavi koju je objavila Buckinghamska palača. 

"Problemi koji se spominju, osobito onaj koji se tiče rase, zabrinjavajući su. Iako neka sjećanja mogu varirati, obitelj ih je shvatila jako ozbiljno i riješit će ih privatno. Harry, Meghan i Archie će uvijek biti voljeni članovi obitelji", naglasili su.

Pročitajte više