Mehun i Nela Kocis podržale Seve: "Vrijeđaju je oni koji žderu hostiju ko čips"

Instagram

SNJEŽANA Mehun odlučila je uputiti podršku Severini Kojić nakon što su njezine gole fotke prije dva dana osvanule na internetu. Snježana se fotkala u minijaturnom badiću koji joj je otkrio guzu, a u opisu fotke jasno je i glasno stala iza Severine.

"Svijet je to u kojem se borite za prava gorila, pasa, mačaka i čovječje ribice, ali u kojem će i dalje pojedinci vređati ženu samo zato jer je žena, jer je slabiji spol! Naučili ste poštivati prava manjina, slobodu sexualne orjentacije, ali još uvijek niste naučili poštivati onu koja Vas je sve na Svijet donijela - ženu, ukoliko nije Vaša majka! Žena mora živjeti po stotinama zadanih pravila u Vašim glavama i uvijek ćete joj tražiti manu, da li ima ili nema badić i ne daj Bože ako je javna ličnost zašto ima fotografije u mobitelu ovakve ili onakve! Svijet je to u kojem je i dalje muškarcu sve dozvoljeno i koji će u tišini svoje sobe slati poruke 'sent to all' svim ženama i istovremeno strašno vređati ženu koja se usudila biti javna osoba ili biti svoja! Što je tužnije činit ce to i druge žene...", napisala je Mehun i označila Severinu na svojoj fotki.

Snježana se ispod fotke počela raspravljati s pratiteljima o ovoj temi, a javila se i glumica Nela Kocis koja nije štedjela riječi.

"To komentiraju oni koji žderu hostiju ko čips... Bez ikakvog poštovanja... da susjeda vidi da ju je primila... Eee kad bi hostija mogla spržiti zlobne jezike - pola Rvacke bi bilo mutavo...", napisala je glumica.

 

Pročitajte više