Mel B i muž htjeli su i najseksi pjevačicu današnjice: "Na večeri su joj rekli da žele seks u troje s njom"

Foto: Instagram/Guliver Image/Getty Images

SAGA oko razvoda bivše spajsice Mel B i njenog supruga Stephena Belafontea neće tako brzo prestati, jer curi sve više i više prljavih detalja iz braka para koji očito nije živio "po pravilima".

Nakon što je otkriveno da su često u krevetu imali i treću osobu te da je to između ostalih bila i dadilja njihove djece Lorraine Gilles, otkriveno je da su među plahtama željeli i Ritu Oru. Iznenađena pjevačica i sutkinja showa x Factor odbila je njihovu ponudu.

"Rita je bila jedna od njihovih 'meta'. Kad su je pitali da im se pridruži, odbila je. Bila je na toj večeri s njima samo zbog posla, ništa drugo nije bilo u pitanju. Ljubazno se ispričala i otišla kući", rekao je izvor za The Sun.

"Prijateljima je kasnije rekla da ih je odbila te da se maksimalno trudi da ih izbjegava otada", dodao je izvor.

Britanska plemkinja Lady Victoria Hervey priznala je pak da je nakon što je malo više popila završila u trojcu s njih dvoje prije deset godina.

"Ljudi me nazivaju lezbijskom, biseksualkom i heteroseksualkom, no samo ja znam tko je u mom krevetu. Imam ogroman libido i odličan seksualni život", rekla je Mel B 2014. godine. 

Pročitajte više