Mel Gibson prisilio Oksanu da potpiše ugovor kojim se odriče prava na njegovu imovinu

OKSANA GRIGORIEVA potpisala je ugovor prema kojem se odriče prava na bogatstvo svoga bivšeg zaručnika Mela Gibsona. Prema ugovoru koji je Ruskinja potpisala u vrijeme trudnoće, ona nema pravo na bilo kakva buduća potraživanja od Mela koji je, prema procjenama, "težak" nekoliko stotina milijuna dolara, javlja RadarOnline.

"Ne plaća mi niti novčića"

Majka Gibsonovog osmog djeteta može tražiti alimentaciju za njihovu kći Luciju, jer je ona ugovorom predviđena. Unatoč tome, oskarovac dosad nije financijski pomagao u odgoju svoje kćeri te niti jednom nije platio mjesečni iznos alimentacije, tvrdi izvor za RadarOnline. "Ne plaća mi niti novčića. Moram živjeti na kreditnim karticama i od posuđenog novca. Situacija nije dobra", izjavila je Oksana za britanske medije nakon što je tražila zabranu pristupa za Mela Gibsona.

Nije potpisala završnu verziju ugovora

Ruska glazbenica sada želi osporiti ugovor koji je s Melom sklopila u vrijeme trudnoće, jer ga je, kako tvrdi, potpisala u formi nacrta i pod prisilom. Sa završnom verzijom se nije složila jer bi prema njoj Gibson mogao provoditi 20 posto vremena s malom Lucijom, a Oksana 80 posto. "Oksana je mislila da je to nepošteno i nesigurno", tvrdi izvor za RadarOnline. Unatoč snimkama koje dokazuju da je glumac sklon agresivnom ponašanju i nekontroliranim ispadima, sud mu nije zabranio da viđa dijete. Navodno je Lucia bila kod njega onog dana kad je u javnost iscurila snimka Gibsonovih prijetnji, što je, uzevši u obzir glumčevo duševno stanje, moglo biti pogubno za dijete. 

"Oksana se boji za sigurnost svoje djevojčice"

"Oksana i Mel nemaju nikakvu komunikaciju. Treća osoba dovozi dijete, a Oksana se boji za sigurnost svoje djevojčice kad provodi vrijeme s ocem. Ali sud je odredio da bivši zaručnici dijele skrbništvo, stoga Oksana ne može mnogo toga učiniti", tvrdi navodni izvor.

Pročitajte više