Melania Trump oglasila se o neredima pa poručila: Sramotno je što su mi napravili

Foto: Guliver Image

MELANIA TRUMP oglasila se o neredima na Kapitolu u pismu objavljenom na web stranici Bijele kuće. U pismu kritizira one koji su kritizirali nju zbog informacije da je tijekom nereda organizirala fotografiranje u Bijeloj kući, a zatim osuđuje nasilje rulje.

"Razočarana sam i obeshrabrena onim što se dogodilo prošli tjedan", započela je. "Mislim da je sramotno što su me uz ove tragične događaje ogovarali nepristojnim tračevima, neopravdanim osobnim napadima i lažnim obmanjujućim optužbama - i to ljudi koji žele biti relevantni i imati agendu. Ovo je vrijeme samo za ozdravljenje naše zemlje i građana. Ne bi se smjelo koristiti za osobnu korist", rekla je.

Zatim se osvrnula na događanja u Kongresu.

"Da ne bude zabune, apsolutno osuđujem nasilje koje se dogodilo na Kapitolu. Nasilje nikada nije prihvatljivo", dodala je pa izrazila sućut obiteljima preminulih u neredima. Najprije je navela četvero Trumpovih pristaša koji su izgubili živote u neredima, a zatim policijske službenike koji su stradali.

"Moje je srce uz veteranku zrakoplovstva Ashli ​​Babbitt, Benjamina Philipsa, Kevina Greesona, Rosanne Boyland i policijske službenike Kapitola Briana Sicknicka i Howarda Liebengooda. Molim se za utjehu i snagu njihovih obitelji u ovom teškom vremenu", napisala je.

Podsjećamo, CNN je doznao da je Melania u vrijeme upada rulje u Kongres organizirala fotografiranje u Bijeloj kući. "Snimali su sagove i druge stvari u predsjednikovoj rezidenciji i istočnom krilu", ispričao je izvor. 

Pročitajte više