Memovi o uhićenju Andrewa Tatea preplavili Twitter. Pogledajte najbolje fore

Foto: Twitter

ZLOGLASNI influencer Andrew Tate uhićen je u četvrtak u Rumunjskoj zbog optužbi za silovanje i trgovinu ljudima, a policija ga je pronašla uz pomoć Grete Thunberg i kutije od pizze.

Tate je uhićen s bratom Tristanom i provest će 24 sata u pritvoru, a u cijeloj priči posebno je zanimljiv način na koji su pali. Razotkrila ih je kutija pizze, a upravo zbog toga posebno su bili inspirirani korisnici društvenih mreža.

Naime, Tate je prije nekoliko dana napao Gretu Thunberg preko Twittera, a nakon što mu se Greta narugala, objavio je video u kojem ju je dodatno vrijeđao i pritom napravio kardinalnu pogrešku. Tate u jednom trenutku na snimci govori da mu se donese pizza, a ispalo je da je riječ o pizzeriji Jerry's, koja radi na području Bukurešta.

Twitter pun memova

Policija je znala da Tate ima rezidenciju u Bukureštu i već ga neko vrijeme traži zbog navedenih optužbi, ali ga nikako nije uspijevala zateći na lokaciji. Sve do sada, kada su ga pronašli pomoću pizze.

Nije trebalo dugo čekati na reakcije korisnika društvenih mreža pa su se tako na Twitteru zaredali razni memovi na račun Tatea, rumunjske policije i kutije od pizze, a javila se čak i Greta. Izdvojit ćemo samo neke od njih.

Pročitajte više