Mia Begović o trudnoći kćeri Maje Lene: "Kao da nisam svoja, baš sam usplahirena"

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

MIA BEGOVIĆ ispričala je kako se osjeća povodom dolaska prvog unučeta. Njezina kći Maja Lena čeka dijete.

"Baš sam usplahirena, to je u biti pravi izraz. Baš se nevjerojatno osjećam, kao da ne hodam, nego lebdim. Naravno da ću ga razmaziti, nadam se prvenstveno ljubavlju. Normalno da uvijek pomislite da je živo, zdravo, sretno. Ali jednostavno baš kao da nisam svoja, ne sjećam se kada sam se tako sretno i ispunjeno osjećala.

Normalno, uvijek tu postoji mala doza frkice, da sve prođe dobro i slično. Sjećam se kad sam nju nosila, to je divan osjećaj jer je to uistinu željeno dijete ljubavi", rekla je glumica za Story.

"To nas je još više zbližilo"

Otkrila je i kako se osjeća njezina kći.

"Maja Lena je presretna, baš je zanima taj cijeli proces i period. Normalno da svaka žena to na drugačiji način doživljava. Mogu reći da nas je to još više zbližilo, to mi je na nekom nevjerojatnom nivou, da je ona ta koja nosi novi život", dodala je Mia.

Podsjećamo, Maja Lena Lopatny čeka prvo dijete s partnerom Karlom Šeparovićem, koji se drži podalje od očiju javnosti. 

"Karlo nije javna osoba. Mislim da je dovoljno velika stvar to da smo zajedno odlučili da će sudjelovati u javnoj objavi trudnoće. Mogu samo reći da je Karlo čovjek kojeg je odabralo moje srce i da je on moja najveća podrška i oslonac, uz obitelj i prijatelje", rekla je Maja Lena za domaće medije.

Pročitajte više