Mia Dimšić odbrusila svima koji misle da treba "srediti problem sa svojim zubima"

Foto: Igor Kralj/Pixsell

MIA DIMŠIĆ priprema se za odlazak na Eurosong, gdje će predstavljati Hrvatsku s pjesmom Guilty Pleasure. Pjevačica je prvi put otkrila da će se nastup razlikovati od onog viđenog na Dori.

"Da, to je evo sad službena vijest, sve radimo ispočetka. Nismo bili odmah sigurni da će to tako biti, to nam je stvorilo malo više posla, ali nema veze, neki aspekt kreativnosti će biti tu. Bit će sve baš drugačije i mislim da će to pjesmi dati jednu novu dimenziju", rekla je za Novu TV.

Otkrila je tek da neće biti u crnom. "Sigurno će se vidjeti noge. Volim da se noge vide, zašto ne", dodala je.

Priznala je da je u početku bila sramežljivija, a sad više nema problem s tim što će netko reći o njenom izgledu.

"Jedan voditelj mi je rekao da mu je super kod mene što nekad izgledam toliko dobro da ne može vjerovati da sam to ja, a nekad izgledam katastrofa", ispričala je i nasmijala se.

Novinar Davor Garić rekao joj je da su ga nakon njene pobjede zvali stomatolozi i govorili "bi li Mia riješila zube".

"Nemam potrebu. Nit' mislim da su oni dobri nit' mislim da su loši. Nemam mišljenje o njima, nebitan su mi aspekt u životu. Kad netko kaže da bi želio riješiti problem s mojim zubima, to je kriva konstrukcija, gdje vi vidite problem, jer ja ne vidim problem. Ako netko vidi problem u nečemu na sebi, nisam protivnik plastične kirurgije ako će se netko osjećati dobro. Ali ako je tebi nebitno, a drugi ljudi imaju problem, mislim da to nema veze s vama", odgovorila je ona.

Komentirala je i loše prognoze kladionica.

"Dobro se nosim s tim, ja živim u blaženom neznanju, trudim se ne opterećivati time i svi su mi rekli da kladionice mogu nešto značiti, ali i ne moraju", rekla je.

Pročitajte više