Michael Ballack prevario suprugu sa djevojkom Christiana Lella?

STOPAMA Johna Terryja, nekadašnjeg suigrača iz Chelseaja, pošao je i Michael Ballack čije se ime zavrtjelo u seks skandalu nalik onome koji je nedavno potresao englesku reprezentaciju. Bivši desni branič minhenskog Bayerna i aktualni član Herthine momčadi, 25-godišnji Christian Lell, javno je optužio Ballacka za seksanje sa svojom bivšom/sadašnjom djevojkom Danielom Aumann. Ballack i njegova supruga o tim se optužbama zasad nisu očitovali.

Dugogodišnji kapetan njemačke nogometne reprezentacije i oženjeni otac troje djece navodno je znao da je Daniela Lellova djevojka u trenucima bračne prevare koja, za razliku od slučaja Terryjeva preljuba s francuskim modelom Vanessom Perroncel, tadašnjom djevojkom Waynea Bridgea, nije rezultirala trudnoćom danas 23-godišnje Danielle koju je Lell ponovno prigrlio.

"Ballack se upliće u živote ostalih i uništava ih bez da o tome povede i najmanje računa. Valjda to tako ide kada oko ruke nosiš kapetansku traku `Elfa`", kazao je Lell i dodao: "Daniela i ja smo te stvari razriješili. Sretni smo i očekujemo dijete".

Inače, samoj Danieli ljubavne veze s nogometašima nisu nepoznanica. Tri je godine hodala s još jednim Bayernovim nogometašem i njemačkim reprezentativcem, Bastianom Schweinsteigerom.

Pročitajte više