Micka Jaggera brine što će dobiti dijete sa 73 godine pa ne odgovara ni na čestitke

Screenshot: YouTube

MICK JAGGER očekuje svoje osmo dijete sa svojom 29-godišnjom djevojkom Melanie Hamrick, no izgleda da je pomalo zabrinut oko toga.

Naime, izvori bliski Jaggeru kažu da je 73-godišnji roker zabrinut oko očinstva u svojim godinama pa uopće ne odgovara na čestitike zbog prinove. "Micku je obitelj jako važna pa je zabrinut što će s 80 godina učiti dijete igrati lovice", izjavili su za New York Post. 

Mick 29-godišnju balerinu još nikome nije predstavio kao svoju djevojku, a od ožujka je nisu vidjeli na nekom od njegovih nastupa.

Beba stiže u prosincu, a Jagger je navodno s Melanie već potpisao i financijsku nagodbu prema kojoj ona ima pravo na 15.000 funti mjesečno te kuću po vlastitom izboru. Uplate do djetetove 18. godine života iznosile bi oko 2.5 milijuna funti.

Sličan ugovor je potpisao i s Lucianom Gomez, majkom njegova sina Lucasa. Njegova najstarija kći Karis ima 45 godina, a njezina majka je bila glumica Marsha Hunt. S prvom suprugom Biancom ima kćer Jade, a s drugom suprugom Jerry Hall ima četvero djece, Lizzy, Georgiu, Jamesa i Gabriela.

 

Pročitajte više