Mihaela iz Gospodina Savršenog odbrusila hejterici pa poslala poruku i Nuši

Foto: Instagram

NAKON što je Gospodin Savršeni Mijo Matić u finalu showa odabrao Slovenku Nušu Rojs umjesto nje, na društvenim mrežama oglasila se Mihaela Muhvić.

"Snažne žene nose svoju bol kao štikle. Neovisno o tome koliko boli, sve što vidite je njihova ljepota", napisala je atraktivna Porečanka uz fotografiju iz showa.

Njena objava privukla je velik broj komentara gledatelja showa, među kojima je bilo i nekoliko neugodnih. "Lijepa da, ali arogantna itekako. Imaš dvoličnu facu, i mislim da je Mijo dobro odabrao, pazi gledamo te cijeli rijaliti ne samo sad", napisala je jedna gledateljica, a Mihaela joj nije ostala dužna.

"Moje je lice i na ovoj fotki arogantno!", odgovorila joj je. "Odabranik mog srca će uvijek znati što mi je u glavi i bez da mnogo govorim. Ostatak svijeta samo onoliko koliko sama poželim da znaju. Jedini ispravan način", dodala je.

Putem Instagram storyja poslala je poruku i svojoj konkurentici Nuši. "Glava visoko, a standardi još više", poručila je Nuši koja je svojom objavom dala naslutiti da više nije u vezi s Mijom.

Pročitajte više