Miley Cyrus objavila da se razvodi nakon što su je snimili kako se ljubi s curom

Foto: Guliver Image/X17, Instagram

BRAK pjevačice Miley Cyrus i glumca Liama Hemswortha završio je nakon samo sedam mjeseci.

Miley je u subotu navečer u priopćenju koje je objavila navela da se razdvajaju kako bi se "usredotočili na sebe i svoje karijere". Potvrda razvoda uslijedila je nakon što su paparazzi uhvatili Miley kako se na jezeru Como u Italiji u petak ljubi s Kaitlynn Carter, bivšom ženom Brodyja Jennera.

U priopćenju je dodala da i ona i Liam "stalno evoluiraju" i "mijenjaju se" kao individualci, dodavši da će ostati "posvećeni roditelji svim svojim ljubimcima".

Da s njihovim brakom nešto nije u redu, fanovi su shvatili prije nekoliko dana, kad je ona na Instagramu objavila fotku na kojoj ne nosi vjenčani prsten.

Miley i Liam tajno su se vjenčali 23. prosinca prošle godine, okruženi članovima najbliže obitelji i prijateljima u svom domu u Franklinu u Tennesseeju.

Pjevačica, koja se identificira kao panseksualka, prošlog je mjeseca rekla da su njeni pogledi na brak "zbunjujući, kompleksni i moderni", dodavši da je još uvijek jako "seksualno privlače žene" te da se "ne uklapa u stereotipnu ulogu žene". 

Liam i Miley bili su vezi od 2010. godine, 2012. su se zaručili, no godinu kasnije su prekinuli. Pomirili su se 2016.

Pročitajte više