Neno Belan najavio koncert u Areni Zagreb

Foto: Press

Neno Belan najavio je koncert u Areni Zagreb. Bit će to najveći koncert njegove karijere. Pod nazivom Regata života – Belanovih prvih 40 Belan će nastupati 8. ožujka 2025. godine, na Dan žena, u zagrebačkoj Areni.

"1985. godine sam potpisao prvi profesionalni ugovor u životu i od tada smatram da je počela moja profesionalna karijera. Sljedeće godine će biti 40 godina od toga događaja pa sam odlučio to obilježiti na jedan lijepi način, a to je s ogromnim velikim koncertom u Areni koji će vjerovali ili ne, trajati oko četiri sata!...Ovo će biti kako i dolikuje za 40. godišnjicu rekordni koncert...", rekao je u showu Barbare Kolar na Top Radiju.

Na repertoaru će se naći i nova Belanova pjesma Regata života koja će biti premijerno izvedena na Melodijama Jadrana u lipnju ove godine. To je uglazbljena priča o jedriličaru olimpijcu Filipu Jurišiću, njegovoj ljubavi prema jedrima i moru. Koncert će se održati u organizaciji produkcijskih kuća Baba Production i Thrill Music te uz medijsko pokroviteljstvo Top Radija.

Pročitajte više