Miley Cyrus objavila novu pjesmu na rođendan bivšeg muža, priča o propalom braku

Screenshot: YouTube

MILEY CYRUS jučer je objavila novu pjesmu Flowers. Pjesma je izašla na rođendan njezinog bivšeg supruga, glumca Liama Hemswortha, a tekst govori o njihovom propalom braku. U jednom danu pjesma ima 16 milijuna pregleda i ušla je u hrvatski trending.

Opjevala propali brak s Liamom

"Bili smo dobri, bili smo zlatni, tip sna koji se ne može prodati. Bili smo u pravu, dok nismo. Sagradili smo dom, gledali kako gori", pjeva Miley. Ti stihovi imaju dvostruko značenje. Naime, njihova kuća u Malibuu u kojoj su zajedno živjeli, vrijedna više milijuna dolara, uništena je u požaru 2018. godine.

"Nisam te htjela ostaviti, nisam htjela lagati, počela sam plakati, ali onda sam se sjetila... Mogu si kupiti cvijeće, napisati svoje ime u pijesku, razgovarati sama sa sobom satima, govoriti stvari koje ti ne razumiješ. Mogu se odvesti na ples, držati se za ruku. Da, mogu sebe voljeti bolje od tebe", tekst je pjesme.

"Nema grižnje savjesti, nema žaljenja. Opraštam ti svaku riječ koju si rekao", kaže Miley u pjesmi. Spot je sniman na više lokacija. Miley na ulicama Hollywooda hoda u zlatnoj haljini sa sunčanim naočalama na očima. Dio spota snimljen je kraj bazena u kojemu Miley pliva u donjem rublju te u dvorištu gdje je vježbala. Spot završava kadrom Miley u crnom odijelu ispred kuće.

Razveli se 2020.

Podsjetimo, Miley i Liam prekidali su više puta tijekom svoje veze. Upoznali su se 2008. godine na snimanju filma The Last Song, kada je Miley imala samo 17 godina, a Hemsworth 19. Prvi put su se zaručili 2012. godine, no prekinuli su godina dana kasnije. Pomirili su se 2015. te vjenčali u prosincu 2018. na maloj ceremoniji u Nashvilleu. Naposljetku, svoj su brak okončali 2020. godine.

Pročitajte više