Miley je ovom haljinom privukla sve poglede na Grammyjima. Dizajner je radio 675 sati

Foto: EPA

MILEY CYRUS svojim odjevnim kombinacijama privukla je sve poglede na ovogodišnjoj dodjeli nagrade Grammy. Iako se presvlačila nekoliko puta, najviše pažnje ukrala je haljina koju je nosila na crvenom tepihu na početku večeri.

Prozirna haljina načinjena od ziherica djelo je modne kuće Maison Margiela. Oni su sada objavili detalje o izradi kreacije. Haljinu je osmislio kreativni direktor brenda John Galiano.

Rađena je 675 sati

"Povodom 66. dodjele Grammyja Miley Cyrus odjenula je haljinu Maison Margiela Artisanal. Kreaciju je za nju dizajnirao kreativni direktor John Galliano, a izrađena je u haute couture ateljeima Maison. Haljina, koja je zahtijevala 675 sati izrade, sadržavala je mukotrpan raspored od 14.000 ziherica", napisali su uz video.

Ispod njihove objave skupilo se mnogo komentara. Neki su prepoznali da je Galiano davne 1997. već radio haljine sa zihericama, pa se sada pitaju hoće li takvih kreacija biti još u novoj kolekciji. Bilo je i onih koji su se čudili kome se isplati raditi haljinu toliko dugo.

"675 sati za jednu haljinu. I sama sam dizajnerica pa me zanima koliko to košta?", "Kako se ta haljina oblači?", "Na prvu se uopće ne kuži da su ziherice u pitanju", "Miley izgleda senzacionalno u haljini", neki su od komentara.

Pročitajte više