Miljenica tinejdžera pokazala koliko je lažan Instagram: Evo kakva sam zaista

Foto: Instagram

AMERIČKA teen senzacija Madison Beer odlučila je pokazati kako zavaravajuće društvene mreže mogu biti nakon što je uočila neke komentare ispod svoje najnovije objave na koju je dobila više od 3 milijuna lajkova.

"I ja imam takvu frizuru, ali izgledam 10 puta gore od tebe", "Kako si prekrasna, zašto ja uopće živim?", "Kako si tako prirodno lijepa?" bili su samo neki od komentara koje je Madison, izgleda, uočila te odlučila poslati važnu poruku svojim pratiteljima.

"Kunem vam se da 99 posto vremena provodim kući u trenirci i da uopće ne izgledam kao na svojim novijim objavama. Voljela bih da svima taj zaključak nalaže zdrav razum", napisala je Beer između ostalog. "Nitko ne izgleda kao na svom Instagramu, nitko ne živi takav život, svi pokušavamo zadiviti druge", priznala je te dodala da se i sama bori s tim da se često uspoređuje s drugim djevojkama na društvenim mrežama.

Nakon toga objavila je neke svoje "nesavršene" fotografije.

Pokazala je lice puno prištića na fotografiji nastaloj prije 4 godine, ali se prisjetila i dočeka Nove godine kada je objavila snimku na kojoj izgleda kao da se odlično zabavlja, dok je zapravo - plakala.

"Uspoređivanje s drugima je lopov sreće. Ne dopustite da vas zavara", zaključila je.

22-godišnja Madison je pjevačica i kantautorica koja je pozornost šire javnosti privukla objavama obrada na YouTubeu.

Pročitajte više