Miljenik Hrvatica koji se razveo s 22 pokazao sinove, javila se i bivša žena

Foto: Instagram

"U OVOM zagrljaju svaka bol nestaje", napisao je 24-godišnji Marko Kutlić pored fotografije koju je objavio na Instagramu, a na kojoj grli svoja dva sina, trogodišnjeg Petra i jednogodišnjeg Pavla. "Dođi im opet", napisala mu je njegova bivša supruga Marija, od koje se razveo prošle godine.

Par je svoj brak, pa i probleme koji su uslijedili, dugo krio od znatiželjne javnosti. Marija se za vrijeme Markova medijskog proboja uglavnom držala po strani, ali kad je napustio grupu Pravila igre, reagirala je statusom na Facebooku. "Istina je samo jedna, a njeno ime je Isus Krist. Znate, onaj kojeg vi ismijavate po medijskim člancima", napisala je tada Marija. Razveli su se godinu dana nakon toga.

Marko je danas u vezi s 23-godišnjom Antonelom Đinđić, mladom pjevačicom koja također traži svoje mjesto pod estradnim suncem. "Dok ona čačka po mobitelu ja svim naporima pokušavam objasniti pravila najplemenitije igre na svijetu", napisao je Marko uz zajedničku fotografiju s ljetovanja.

Nela i Marko svoju su ljubav nedavno i opjevali, i to prilično uspješno. Osim što je postala radijski hit, pjesma "U zagrljaju spašeni" na YouTubeu ima gotovo pola milijuna pregleda.

Pročitajte više