Miljenik žena ponovo je single? Šuška se da je prekinuo petogodišnju vezu

Foto: Profimedia

COLIN FARRELL ponovo je single, prema pisanju The Suna. Britanski tabloid izvještava da je holivudski glumac prijateljski prekinuo svoju petogodišnju vezu s Kelly MacNamarom, osobnom asistenticom The Edgea, gitarista U2, a razlog prekida je "njihova stalna razdvojenost".

Prema tvrdnjama insajdera, problemi u njihovoj vezi počeli su kada je Farrell počeo raditi na filmu Duhovi otoka, a obveze su dodatno pojačale nominacija za Oscara i druge nagrade. "Bio je jako zauzet", rekao je blizak izvor objašnjavajući zašto par već dugo nije viđen zajedno.

Osim tog filma, radio je i na Batmanu, a zatim i na pripremama za spin-off seriju o Pingvinu. Njegov posao je navodno utjecao na vezu i odlučili su da je vrijeme za rastanak. Izvor tvrdi da nije bilo svađe. "Oni su i dalje dragi jedno drugom, no ljubavna veza jednostavno se nije mogla održati", naveo je.

Koketirao s Anom de Armas?

Colin i Kelly bili su skupa od 2017. godine, a on je već govorio o problemima u njihovoj vezi. "Moja djevojka puno putuje, baš kao i ja. Često smo poput brodova koji prolaze jedan kraj drugog u noći. Ipak, trudimo se pronaći luku u kojoj se možemo susresti", rekao je u jednom intervjuu.

Strani mediji su i ranije pisali da se nešto događa nakon što je Colin, preuzimajući Zlatni globus za najboljeg glumca u siječnju, navodno koketirao s prezentericom Anom de Armas. "Ana, bila si izvrsna u Plavuši. Rasplakala si me", rekao je Farrell glumici koja je igrala Marilyn Monroe.

Pročitajte više