Milo Hrnić nikad nije prebolio veliku obiteljsku tragediju. 2020. je izgubio sina

Foto: PIXSELL

MILO HRNIĆ 2020. godine doživio je veliku obiteljsku tragediju. Izgubio je najstarijeg sina Srđana, koji je iznenada preminuo u 52. godini.

"Svaki dan plačem. Prijatelji me tješe da će mi s vremenom biti lakše, no meni je sve teže. S tim se budim i liježem", rekao je te godine shrvani pjevač za Gloriju. Srđan je preminuo prirodnom smrću, u svojem domu, a uz njega su u tom trenutku bili supruga Đulija i tad devetogodišnji sin Marin.

"Još ne mogu zaboraviti užas i paniku"

"Još ne mogu zaboraviti užas i paniku koju sam osjetio kad me nevjesta tu subotu prijepodne nazvala telefonom. Bio sam kod kuće, u glazbenom studiju gdje posljednjih mjeseci radim na novom albumu. Čim sam čuo Đulijin glas, noge su mi se odsjekle. Bila je sva uspaničena jer nije mogla probuditi Srđana. Ranije ujutro joj je kroz san rekao da ga pusti da se još malo odmori. Žena i ja smo odmah požurili k njima i ne sluteći da je naš sin već umro. Kad smo petnaestak minuta kasnije ušli u sobu gdje je Srđan ležao, ništa više nismo mogli učiniti. Liječnici su nam rekli da je umro prirodnom smrću", ispričao je tad Milo i dodao da je s gubitkom sina izgubio i najboljeg prijatelja.

Srđan Hrnić bio je dubrovački umjetnik i pjevač, a Dubrovčanima je najviše poznat kao jedan od ključnih članova legendarne udruge Nazbilj. Na Marko Polo Festivalu 2018. godine dobio je nagradu publike s pjesmom Fala, za koju je sam potpisao glazbu i aranžman na tekst Franke Fani Khon. Uz Srđana, Milo i supruga Dubravka zajedno su imali i sina Antu.

Milo Hrnić preminuo je danas, u 74. godini, nakon duge i teške bolesti.

Pročitajte više