Minea o odnosu s bivšim: Svatko je otišao svojim putem, ali nije bilo ružnih priča

Foto: Instagram

PJEVAČICA i voditeljica Renata Končić Minea otkrila je u kakvom je odnosu s bivšim partnerom.

"Pa ja u principu, to su ti sad možda neke godine, iskustvo... Ja ne mogu reći da ne bih otišla na piće. Svaki moj prekid u životu nikad nije završio ružno, možda je svatko otišao svojim putem, ali nikad nije bilo ružnih priča", rekla je za IN Magazin.

Ženski razgovori o ljubavi

Renata Končić Minea i slovenska pjevačica Nika Zorjan udružile su snage u novom ljetnom hitu Bio, bio. Cure pjevaju o prekidu pa su nam povjerile u kakvim su odnosima sa svojim bivšima. Nika je priznala i da joj je Minea idol iz djetinjstva, a Minea nam je otkrila kako se osjećala na početku karijere kada je kao potpuno anonimna tinejdžerica sa svojim prvim singlom ''Good boy'' poharala estradu i na vrhu top lista bila više od 20 tjedana! S njima se družio naš Davor Garić. 🤩🎤🎶

Objavljuje IN MAGAZIN u Četvrtak, 16. lipnja 2022.

"Da bi moj dečko bio prijatelj s njegovom bivšom, ne ide to kod mene", dodala je.

Minea je ovih dana u suradnji sa slovenskom pjevačicom Nikom Zorjan izbacila pjesmu Bio Bio, u kojoj pjevaju o prekidu s nevjernim dečkom.

"Prošli smo svi svoje životne priče, ljubavne. Sa sretnim pričama, s tužnijim pričama, ali činjenica je da ne mora svaki prekid biti tužan", zaključile su djevojke.

Pročitajte više