Mirela Rupić: Goranove teške riječi neću nikada zaboraviti, ali zahvalna sam mu

ODLUKA Gorana Višnjića da, bez prethodno napravljene DNA analize, prizna svoju kći Lanu Lourdes, koju je dobio s Mirelom Rupić u izvanbračnoj avanturi, sve je iznenadila, a ponajviše majku osmomjesečne djevojčice.

Mirela Rupić, koja je zbog priznavanja očinstva Višnjića primorala i na sud, danas kaže kako joj je bilo užasno teško razmišljati kako će se Goran ponašati prema njoj tijekom njihova prvog susreta nakon toliko vremena.

Budući da slučaj nije otvoren za javnost, točan datum kada se Višnjić trebao podvrgnuti DNA analizi nije bio poznat. Nekoliko je razloga zašto je Višnjić, koji je na DNA analizu trebao doći u Hrvatsku, na ovako neočekivan način, bez DNA analize, odlučio priznati kći. Jedan od njih mogao bi biti prezaposlenost jer  je glumac trenutno zauzet snimanjem filma "Helen" i povratkom u "Hitnu službu", zbog čega možda nije imao vremena svratiti u Hrvatsku, gdje se trebao podvrgnuti analizi. Drugi razlog bi mogla biti ljubomora supruge mu Ivane Vrdoljak, koja se i ranije u medijima obrušila na lik Mirele Rupić, iako nije izrijekom spomenula njezino ime.

Višnjić zasad ne progovara o razlozima svog čina, Rupić ne želi ništa nagađati

"Zahvalna sam što je poštedio mene i Lanu dodatnog maltretiranja. Iako njegove teške riječi na moj račun nikada neću zaboraviti jer sam osoba koja ima svoje dostojanstvo, on je Lanin otac i preko nekih stvari jednostavno moram prijeći", kazala je Rupić u razgovoru za tjednik Gloria, dodavši kako "smo svi mi ljudi od krvi i mesa, skloni pogreškama". "Možda sam i ja pogriješila prebrzo dižući tužbu", pokajala se Rupić.

Sudski postupak vezan za cijelu stvar proglašen je, s jedne strane, tajnim jer je u pitanju malodobno dijete, ali s druge strane, malo toga, zahvaljujući ovoj ili onoj strani, ostaje tajnom. Rupić, tako, može se zaključiti, ne namjerava u budućnosti, kao što to ni do sada nije činila, šutjeti o svojoj kratkoj avanturi s popularnim glumcem. Barem ako je suditi po opsežnom intervjuu kojega je dala za spomenuti tjednik , priloživši pri tome i pozamašnu galeriju fotografija svoje osmomjesečne kćeri, kraj koje na nekima i sama spremno pozira.

R.I.
Foto: Index/Mape

Pročitajte više