Mirela Rupić i Robert Prosinečki s kćerima na špici, Slavko Šajinović bez Sevke na Korzu

JOŠ JE jedan proljetni dan omogućio poznatim i manje poznatim Hrvatima da se uslikaju na špici. Bivša ljubavnica Gorana Višnjića, Mirela Rupić, koristi svaki sunčani dan za šetnju centrom Zagreba. Svoju i Višnjićevu kćer odvela je na piće u jedan od najpopularnijih zagrebačkih kafića, tako da malena Lana Lourdes već sad više vremena provodi na špici nego na dječjem igralištu.

Robert Prosinečki također je odlučio provesti vrijeme s kćerkom. Malu je Robertu odveo na sok u jedan od kafića u Preradovićevoj ulici. Kći bivšeg nogometnog reprezentativca nimalo ne zazire od kamere, a s obzirom na to da ima lijepe crte lica, možda joj se smiješi manekenska karijera.

Toplo su vrijeme iskoristili i Ibrica Jusić, nogometni trener Otto Barić te poduzetnik Davor Štern koji su uživali na zagrebačkom suncu. Na riječkom Korzu je također bilo živo. Severinin dečko, Slavko Šajinović, pio je sok u društvu prijatelja. Preplanuli poduzetnik došao je na Korzo bez Sevke koja je ovih dana u Srbiji i Crnoj Gori snimala spot, a u Sloveniji davala intervju o spornoj "guzi".

Pročitajte više