Mirna Maras: Smiješno mi je s trbuhom govoriti jesam li seksi...

MIRNA MARAS VALENTIĆ, jedina televizijska trudnica na širem području ikad, s malih ekrana će nestati početkom svibnja. Uoči povlačenja u osamu dala je veliki intervju jednom hrvatskom tjedniku te je otkrila kako joj prolazi trudnoća, kako je zadovoljna svojim televizijskim angažmanom te boji li se poroda.

"Općenito u životu ne volim previše planirati i razmišljati što će se dogoditi. Kad dođe vrijeme, posvetit ću se tim mislima. Do tada uživam u meni i Mariju najljepšem periodu života", komentirala je.

Realna Monika Mamić Mirnu ne plaši glupostima

Priznala je i da je dosad dobila svakakvih savjeta vezano uz trudnoću, i koje je trebala i koje nije, ali da ipak najviše cijeni one od svojih televizijskih kolegica, Monike Mamić i Ivone Periše. "Monika je realna i ne plaši me glupostima, a Ivona ima već dvoje djece pa je iskusna u tome", rekla je.

"Ne volim ova inozemna imena!"

Nekadašnji seks simbol prokomentirao je i svoj status na ljestvici najpoželjnijih Hrvatica: "Smiješno mi je iz ove pozicije s trbuhom govoriti jesam li seksi" i priznala da je, kada joj je 2005. jedan tjednik dodijelio titulu najseksi Hrvatice, iskreno ostala u šoku.

Rođenje prvog sina Valentićevih se očekuje za mjesec dana, ali ime svojem prvom djetetu poznati bračni par još uvijek nije odabrao. "Nisam znala da je to tako težak zadatak, a i odgovornost, jer će dijete to ime nositi cijeli život. Kad nisam bila trudna sviđalo mi se puno imena, a sada niti jedno nije dovoljno dobro za moje dijete. Ne mogu se odlučiti i pričekat ćemo rođenje djeteta. Možda ću, kad ga vidim, znati koje ime mu najbolje paše. Voljela bih da je kratko i da ima nekog dalmatinskog štiha. Ne volim ova inozemna imena", zaključila je Mirna Maras u svojoj ispovijedi Extri.

V.V.
Foto: Index

Pročitajte više