"Mišina mala" o Jeleni Rozgi: Prelijepa je sa ili bez gaćica

UOČI velikog koncerta kojeg će u sklopu turneje "Bižuterija" održati u Zagrebu, 15. travnja u Ciboni, Jelena Rozga gostovala je u Glazbenom showu Dalibora Petka te održala dvosatni radijski koncert, tijekom kojeg je, između ostalog, otpjevala i svoje hitove "Karantena", "Svega im al' bi još" te "Rodit ću ti ćer i sina".

"Jedva čekam prvi veliki samostalni koncert u Zagrebu. Puno smo se pripremali i sve je spremno, samo čekamo da dođe taj dan", izjavila je Rozga, kojoj će se na koncertu u Ciboni pridružiti i Joško Čagalj Jole. Jelenu je njen dragi prijatelj iznenadio svojim jučerašnjim dolaskom u studio. Dugogodišnje prijateljstvo ovo dvoje pjevača rezultiralo je i njihovim duetom, a u Petkovom showu su zajedno otpjevali Jelenin hit "Ostavit ću svitlo".

"To su moja dva anđela i ne bi ih mijenjao nizašto na svitu"

Njihov zajednički menadžer Pero Kozomara otkrio je neke "slatke tajne" o Jeleni i Joletu, dosad nepoznate hrvatskoj javnosti. Jelena, naime, s Joletom uvijek mora ići na grah s kobasicama, a Jole je otkrio i put do Jeleninog srca - uvijek je razvesele hladni cappucino u limenci i bananko. "To su moja dva anđela i ne bih ih mijenjao nizašto na svitu", izjavio je Kozomara.

Drugo iznenađenje za Jelenu Rozgu bio je dolazak njene prijateljice Ivane Kovač, koja ju je svojedobno naslijedila u grupi Magazin. Petko je pokušao rekonstruirati događaje sa zadnjeg Splitskog festivala kada je Jelena skinula gaćice ne bi li uklonila njihove obrise na uskoj haljini. "To me ona nagovorila", smijala se Rozga dok je kći legendarnog Mate Miše Kovača kroz smijeh komentirala da ne zna o čemu pričaju i da je Jelena "prelijepa sa ili bez gaćica".

Jeleni potekle i suze

Ivana je Jeleni ispekla takozvane proročanske krafne, u kojima je bila skrivena poruka koja je glasila: "Održala si prekrasan koncert u Spaladiumu, ubrzo ćeš još jedan u ispunjenoj Ciboni. Vrijeme je da počneš razmišljati o drugoj Areni. Tvoj je put započeo, on je ispravan i dugotrajan. Nitko te ne može zaustaviti". Rozgu su ove riječi drage prijateljice ganule do suza.

O Rozgi su u Petkovom showu govorili i Tonči te Vjekoslava Huljić, Lepa Smoje, ELFS-i i brojni drugi. Upravo uz ELFS-e je Jelena zablistala na sinoć održanoj prvoj večeri Cro A Portera.

Pročitajte više