Mislili ste da su bogati klinci s Instagrama kreteni? Čekajte da vidite kakvi su im starci

Foto: Instagram

IAKO su bogati klinci s Instagrama daleko poznatiji po svom trošenju novca, njihovi roditelji odnedavno su im se pridružili na toj društvenoj mreži i pokazali od koga su naslijedili toliku bahatost. Bogati roditelji s Instagrama je profil koji je nastao ovog mjeseca, a na njemu se može vidjeti kako svoje bogatstvo troše bogati mame i tate. Iako debelo kasne s hvalisanjem na društvenim mrežama za svojim klincima, bogati roditelji pokazali su da su jednako neumjereni.

Na profilu "Rich Parents of Instagram" mogu se vidjeti fotografije roditelja koji se hvale svojim privatnim avionima, Rolexima koje su poklonili svojoj djeci, novim Lamborghinijima i Ferrarijima, ali i feštama na kojima Armand de Brignac teče u potocima, iako neke boce koštaju i do 100.000 dolara.

"Fasciniran sam bogatim klincima s Instagrama", priznala je putem e-maila za Business Insider osoba koja je napravila profil bogatih roditelja.

Kad je shvatio da postoji samo profil za bogatu mlađariju, shvatio je da postoji prostor u kojem se bogati roditelji mogu hvaliti svojim bogatstvom.

"Uvijek se sve vrti oko bogatih klinaca pa sam odlučio napraviti nešto drugačije", tvrdi autor profila, koji sebe ne opisuje kao bogatog roditelja.

Pored jedne fotografije dva dijamantima ukrašena sata otac sina naziva razmaženim derištem, jer je sin pored iste fotografije napisao: "Tražio sam jahtu, ali... Hvala, tata".

Na drugoj fotografiji se nalazi tatin novi Porsche 918 Spyder, a na trećoj tata iz McDonald'sa poručuje: "Mogao bih probati hranu za seljake". Na jedno se fotki se nalaze razbacane novčanice, pored kojih piše da mama čisti svoju torbicu.

Zanimljivo je da fotografije šalju sami bogati roditelji, e-mailom ili direktnim porukama na Instagramu, a dosad je profil privukao 7400 pratitelja. 

Pročitajte više