Mislio je da ima sreće kad mu je nepoznata žena u vlaku pružila oralni seks, ali brzo mu se obilo o glavu

Foto: Facebook

MUŠKARAC kojem je nepoznata žena pružila oralni seks u vlaku dobio je kaznu od 3300 kuna.

"Nije mi jasno kako ti se može dogoditi takva sreća i nesreća u istom danu", požalio se Shane Brennan iz Sydneya novinarima Daily Maila.

Ispričao je kako je razgovarao sa ženom koja je imala "ludo dobro tijelo" u vlaku i kako mu je ona rekla: "Napaljena sam, hoćeš li me jebati?"

Shane je pristao, ali je tu odluku brzo požalio nakon što je osuđen za opsceno pokazivanje i uvredljivo ponašanje, za što će morati platiti kaznu u visini 3300 kuna, a završio je i u novinama pa sad strahuje da će njegova partnerica saznati za cijelu priču.

Tvrdi da je prvo odbio seksati se s njom, no kad je počela masturbirati u praznom vagonu, odlučio joj je dopustiti da mu pruži oralni seks, te da je sve završilo u roku nekoliko minuta.

"Čim smo završili pokupio sam se i otišao", kaže Shane i dodaje da nije znao da su kamere u cijelom vlaku.

Vlasti su mislile da je također urinirao u vlaku, no on objašnjava da je ustvari po sebi prolio sok kako bi se očistio.

"Na sudu su mi rekli da sam stvarno pretjerao i da se takvo ponašanje ne može tolerirati, ali ona je ta koja je masturbirala, da mi nije ponudila, ja ne bih ništa učinio. Koliko bi muškaraca to odbilo?", upitao je Shane koji je osim novčane dobio i uvjetnu kaznu u trajanju šest mjeseci.  

Pročitajte više