Mišo na koncertu u Poreču: Sin mi je bio BBB, kći navija za Hajduk, i nikad se nisu tukli!

PRED više od dvije i pol tisuće obožavatelja sinoć su u porečkoj sportskoj dvorani Žatika nastupili kralj hrvatske glazbene scene Mate Mišo Kovač, klapa Maslina i Željko Pervan. Pervan, bez brige, nije zapjevao, već je sve prisutne oduševio svojim kratkim stand up showom.

Kako to obično i biva na koncertima legendarnog Mate Miše Kovača, imao je na stotine pratećih vokala. Bilo je dovoljno da Mišo podigne ruku i da uz njega iz sveg glasa njegove hitove zapjeva cijela dvorana, jer publika zna sve njegove pjesme, do posljednjeg stiha.

Potaknut najnovijim tragičnim ishodima navijačkih nereda, ubojstvom navijača u BiH, Mišo je svoju publiku još jednom, baš kao i na spektakularnom koncertu u Zagrebu (11. minuta videa, op.a.), podsjetio na to kako nasilje nema nikakve veze s navijanjem te je kao primjer istaknuo svog sina Edija, koji je navijao za Dinamo, dok njegova kći Ivana navija za Hajduk.

"Moj je sin navijao za Dinamo, a kći navija za Hajduk, i nikad se nisu tukli. Takve stvari morate riješiti među sobom pa neće biti problema", poručio je i sinoć Mišo.

Pročitajte više