Mišo otkrio: Mandiću sam rekao da je najveći glazbenik u Srbiji, više nikad neću doći u Beograd

NIJE trebalo dugo čekati na odgovor legendarnog Miše Kovača nekadašnjoj jugoslavenskoj pop senzaciji Oliveru Mandiću, koji se rasplakao pred televizijskim kamerama i pozvao Mišu u Beograd te mu zahvalio za "ono iz '79.".

> Oliver Mandić u suzama poručio Miši Kovaču: Dođi u Beograd, da tebe nema, ja ne bih imao muda

Iako je Mandić naveo da će priča iz 1979. godine ostati između njega i Miše, popularni pjevač je odao tajnu te za Slobodnu Dalmaciju kazao kako je riječ o jednom susretu u izdavačkoj kući Jugoton. "Slučajno sam ga susreo na hodniku, upravo je izašao iz tadašnje redakcije Rock izdanja. U prolazu sam ga potapšao i rekao mu da je najveći glazbenik u Srbiji. Samo sam prošao. Nisam čekao što će odgovoriti", ispričao je Mišo.

Mišo je Mandiću, kojeg veže kumstvo s Arkanom, odgovorio i na poziv u Beograd, prisjetivši se koncerta kojeg je 1994. godine održao u Univerzalnoj sali u Skoplju. "Dok sam pjevao, na pozornicu se popeo jedan mladić, zagrlio me pred 3.000 ljudi i rekao: `Ja sam iz Novog Sada, ja sam arkanovac. Ali da znam tko je ovom čovjeku ubio sina, može biti sto puta arkanovac, ispalio bih mu pet metaka u čelo`", prisjetio se Mišo i kazao: "Ja nikada više neću doći u Beograd. I to je tako".

Pročitajte više